Neyin çabasındasınız




Saatlerce dışarda insan içinde kaldıktan sonra -sevmiyorum sokakta dolaşan çoğu insanı-, evime gelip bir güzel kurulduktan sonra bilgisayarımın karşısına, her zaman olduğu gibi elim H tuşuna gitti. Hürriyet`in sitesinde son haberlere bakıyorum yüzümde salak bir tebessüm ile. Yedinci yada altıncı sırada "Uzaylılar Türkçe Konuşuyormuş" gibi bir başlık vardı. Bir hışımla açtım başlığı, amatör bir ses, eline verilen bir kağıttan; İspanyon gizli serversinin uzaylılar hakkında hazırladığı bir raporun özetini geçiyor. Videoda üzerinde en çok durulan noktada uzaylıların "Türkçe`ye benzer bir dil kullanıyor" olmaları. Diyelimki uzaylılar harbi harbi Türkçe konuşup birbirlerine el şakaları yapıyor olsun. Elimize ne geçecek daha kendi uydunu yapamıyorsun uzaktan akrabalarını nasıl ziyaret edeceksin. Neyin çabasıdır bu. Tabi üzerinde durulması gereken bir nokta daha var; hangi Türkçe`yi kullanıyorlar? Olurya bunlar Kırgız soyundan gelmiştir.

This entry was posted by Sleepandbeer. Bookmark the permalink.

5 thoughts on “Neyin çabasındasınız”

  1. Tiki Türkçesi olmadığı kesin :) Olsun yaa iyidir, gittiğimiz her yerde bir Türk olması güzel olur, bakarsın yolumuz düşer Centauri'ye :)

  2. @A Vitamini Kalcak bi evimiz olur yabancılık çekmeyiz. Hatta ileri bile gideriz http://kafa.bobiler.org/upload/photographs/154748654h.jpg

    @Cemre Çok gülüyorum onlara Obamada Türkmüş vs vs

  3. mantığı çözdüm. mantık şudur:

    Türkün türkten başka dostu yok. Türk yanlız kaldı türkün dosta ihtiyacı var.
    Ama türkük türkten başka dostu yok
    Öyleyse tüm canlılar türk. evet hatta uzaylılar bile.

    Vuvuzelayı ilk türkler kullanmış lan