Yeni hedefim hizmetli olmak

Doğum günüm gibi mutlu olmam gereken bi günde geleceğim hakkında planlar yapıp tasalanmamam gereksede; tesadüfen öğrendiğimiz bir olay içimize en azından içime dert oldu.

Okul aile birliği yönetimine seçecek adam bulamayınca annemi yardımcılığa seçmişler. Çalışmakta olan kadıncağızdan gerekli imzaları almak içinse müdür yardımcısı sürekli peşimde annene söyle gelsin imza atsın cümlesiyle. Üstünden birkaç hafta geçtikten sonra oda anlamış olacak ki annemin gelemeceğini, okul aile birliği kararlarının yazılı olduğu defteri bana verip evde imzalat gel dedi.

Annem bakalım neye imza atacakmışız deiye okurken hizmetlinin aldığı maaş ailecenek dikatimizi çekti baya büyük olduğu için çekmemeside mümlün değildi.

Resimden de gördüğün üzere hizmetlimiz tamı tamına 2.000TL maaş almakta. Askeri ücretin üç katı. Yeni mesleğe başlayan polis kadar. Astsubay maaşı. İşe yeni girmiş Sivil Havacı kadar.

Özetlemek gerekirse meramımı; ben hizmetli olacam arkadaş hiç kasamam üniversiteydi vs. vs.

This entry was posted by Sleepandbeer. Bookmark the permalink.

5 thoughts on “Yeni hedefim hizmetli olmak”

  1. normal maaş 1000 liradır, 2000 göstermek üzere anlaşılır hizmetliyle, 500 daha ona verilir, 500 ü de müdür vs hüpletir, 500 hizmetliye derken çok iyimserdim.

  2. @kepazeyim taktiğin öyle işlediğini bilsemde hayallerimi süslemekte 2.000TL ayrıca şakirt okulumuzda olmaz böyle şeyler

    @CeReN sanmıyorum ki bizimki KPSS kazanmış olsun amca oğlu kadrosundan girme