Bir hediyenin hazin hikayesi



Doğum günü 17 Mayıs olan shit out of me`nin doğum gününü kutlamak üzere 2 gün sonra bir tuval almak suretiyle hazırlıklara başlamıştık. Birgün sonra Ogun`un evinin müsait olması sebebiyle asıl hazırlıklara 20 Mayıs günü başlayacaktık. Bugünek kadar shit ile iletişime geçmeyerek kendimizce çok eğleniyorduk. 20 Mayıs günü öğle vakitlerine geldiğimizde guaj boya takımızı alarak Ogunlerin salonuna oturduk. Işın kılıcı, üzerine resimler yapıştırdığımız motor kaskı ve kızıl ferili kaskından sonra gelen yaratıcı fikrimiz resim yapmaktı anladığınız üzere. Fikir güzeldi ama küçük bir sorun vardı; hiçbirimiz resim derslerini tam dinlememiştik. Temel çizim derslerinden aldığımız şekilleri uygulayarak, ne çizdiğim önemli değil zaten çizmemiz önemli diyerek kendimizi gayet güzel avutabiliyorduk.

Anarşi işaretini, imzamı ve hediye paketimi gayet güzel çizemeniştim. Ama çokta önemli değildi benim için, boyu değil işlevi mantığı. Daha sonrasında Ogun kendi bölmesine uğur böceği çizmeyi planlayıp hazırlıklara girişti.







Son olarakkta Hasan kendi kafasına birşeyler yaparak garip ama güzel hediyeyi bitirdik gibi son kareyi dolduracak arkadaş geldiğinde ise hediye tamamlanıp rakı masasına oturulunacak.

Fikir güzeldide sonucu berbat oldu - Hasan

This entry was posted by Sleepandbeer. Bookmark the permalink.

2 thoughts on “Bir hediyenin hazin hikayesi”

  1. sen bunu saat kaçta yazdın .d kızıl ferili kaskı! :D çok mu güzeldi ne ayrıca doğumgünümü ogün kutladıydı tam becerememiş misiniz nedir :P