Evcilik oyunu


"Çok yakında SHOW TV’de yepyeni bir yarışma programı başlıyor. Ünlü isimlerden oluşan 4 gelin ve 4 damat “Evcilik Oyunu” oynayacak.Selin Ortaçlı’nın sunuculuğunu yapacağı yarışmada 8 genç ünlü isim evlilik hayatı yaşamak üzere eşleşecekler. Yarışma süresince çiftler kendilerine zarfta verilen görevleri yerine getirmeye çalışarak, izleyenlerin beğeni ve onayını almaya çalışacaklar. Çiftlerin görevleri, kimi zaman evden taşınma işi, zor bir yemek tarifi, kimi zaman ise bebek bakımı olacak.

Yarışmacı ünlüler asla aynı yatakta uyumayacak, fiziksel temasları sarılmalar ve yanaktan küçük öpücüklerle sınırlı olacak. İzlerken keyif alacağınız yepyeni yarışma programı çok yakında SHOW TV’de…"


Bu sözlerle yayın hayatına başlayan yine çok sevdiğim programlardan biridir televizyonda. İçeriğini vs. herşeyini anlatmışlar girişteki paragrafta benim dikkatimi çeken ise başka birşey. Yaklaşık 1 ay geçti programın ilk bölümünün yayınlanmasının üstünden, anlayacağınız bu formatta "tuttu" canım ülkemde. Peki niye tuttu? Bu tür programlar (BBG, Yemekteyiz...) neden izlenir? Çünkü canım ülkemin büyük bir çoğunluğu hani şu herkezin kötülediği mahalle karıları mantığıyla hareket eder- istemsizde olsa-. Tanımadığın birini helede ünlü birinin hayatının içine burnunu sokma istediği hemde tam ortasına en özel yerlerine girme istediğir, bu programların canım ülkemin güzide televizyon kanallarında yayınlanmasının sebebi. Yoksa Yemekteyiz programının başında konuk olunan evin oturma odası neden tanıtılsın değil mi ?

Bu gibi şeylere aç bir izleyicinin üstüne birde yapmacık bir kavga koyarsan, değmeyin keyiflerine yapımcıların. Canım ülkemin gene izleyicisinin sevdiği şeyler bunlar; ihtirasımsı bir aşk, kavga, gürültü, yarışma kazanma hırsı, sex, sex, sex, sex...

This entry was posted by Sleepandbeer. Bookmark the permalink.