Biri bana bunu açıklasın



Beyni yıkanan çocuklar, içimden öyle küfürler geliyorki anlatamam. Yobazlar, beyinsizler, örümcekler... Bunları çıkıp kendi söylemeyede cesareti de yok iki tane küçük çocuk videoda PKKdan ne farkın kaldı. Şu andan itibaren türban yasağını destekliyorum, özgürlükmüş peh bunlar özgür olmasın. Bunun gibi beyinler girmesin kamuya, üniversiteye.

This entry was posted by Sleepandbeer. Bookmark the permalink.

3 thoughts on “Biri bana bunu açıklasın”

  1. en çok kimi seviyosun?

    .....-akıldan geçenler-........(söylemek istediğim su bunu yapanlara kıcımla gülerim ben. zıhahaha. al güldüm. ulan o cocuğun kendi kendine onları söylemedi söylettirildiği zaten bariz belli neyi kime kanıtlamaya calışıyolar. zaten daha öncede söyledim kendi cocuğunu ağlarken kameraya alıp ağla ağla oohh gelsin ünler gelsin ana haberler mantığıyla orda ağlayan cocuğunu kaydedip internete koyan zihinede zerre saygım yok ama hiç diyilse o doğaldı. işte insan düşünmeden fikir üretmeye kalkınca böyle oluyomuş bunuda gördük. 'allah' bilir cocuğun neyden bahsettiği hakkında fikri bile yoktur. ayrıca her bokun başına küçük getirmek ne ya? kücük elif küçük ayşe küçük bilmemkim. yapanlara zerre saygım sevgim varsa adam diyilim.
    Alayının hayatı reklam olmus bizi si. neyse küfre gitmeye gerek yok

  2. bide maşa allah? allah bir maşadır onu sizi yönetmek için kullanıyolar diye alt mesajmı vermiş yazarımız? yoksa maşallah olduğunu söylesekmi?